Fred Matić u Lepoglavi podržao kandidaturu Hrvoja Kovača za gradonačelnika

Aktualno 3. travnja 2021

SDP-ov europarlamentarac Predrag Fred Matić danas je posjetio Lepoglavu kako bi podržao kandidaturu predsjednika Gradske organizacije SDP-a Lepoglave i aktualnog zamjenika gradonačelnika Hrvoja Kovača u utrci za prvog čovjeka Lepoglave.

Fred je prethodno poslao video poruku iz Europskog parlamenta u kojoj iskazuje podršku Kovačevoj kandidaturi te najavio dolazak u Lepoglavu koji se dogodio par dana kasnije, točnije danas.

Matić se u Lepoglavi dugo zadržao u razgovoru sa članovima SDP-a koji su se pridružili svom predsjedniku Kovaču, a posebno je dirljiv trenutak bio kad se Fred susreo sa svojim ratnim drugom Dragutinom Špacom – Zekom s kojim je branio Vukovar do posljednjeg trena i s kojim je dijelio hladne podove i hodnike srpskih logora nakon zarobljavanja.

Ne skrivajući dobro raspoloženje što je među prijateljima u Lepoglavi, Matić je istaknuo kako vjeruje u pobjedu SDP-a na lokalnim izborima.
Kao mladi zamjenik gradonačelnika, Hrvoje je dokazao da se predanim radom, upornošću i brigom za građane može učiniti mnogo. Uvjeren sam da će dobiti priliku da preuzme najodgovornije mjesto u gradu i nastaviti još više i još jače za našu Lepoglavu – kazao je Fred Matić.