Predsjednik SDP-a Grbin posjetio županijsku organizaciju

Aktualno 31. listopada 2020

Peđa Grbin po prvi je puta od preuzimanja dužnosti predsjednika SDP-a Hrvatske posjetio županijsku organizaciju kako bi sa županijskim vodstvom stranke, predsjednicima gradskih organizacija i nositeljima izvršnih funkcija u Varaždinskoj županiji razgovarao o predstojećim lokalnim izborima.

SDP polako ulazi u novi izborni ciklus te su time započele pripreme za lokalne izbore. Do kraja studenog bit će poznati svi elementi nužni za provođenje kampanje.

Pred nama su lokalni izbor koji će iziskivati najveći napor naših organizacija. Zbog ljudi koji su vrlo zainteresirani raditi na lokalnim izborima, vjerujem kako ćemo polučiti dobar rezultat. Kao predsjednica nosim najveću odgovornost – naglasila je Barbara Antolić Vupora, predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije.

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin izuzetno je zadovoljan onime što je vidio i čuo od kolega u Varaždinskoj županiji.

Započeli smo proces priprema za nastup na lokalnim izborima. Izuzetno mi je drago što kolegice i kolege u svim sredinama imaju jasnu viziju kako će SDP nastupiti i kako će SDP dobiti izbore u sredinama iz kojih dolaze. Dajemo punu potporu njihovom radu i trudu. Uvjeren sam da će, nakon uspjeha na lokalnim izborima, i život građana Varaždinske županije biti daleko bolji. A SDP će se maksimalno potruditi da radi po tom pitanju – poručio je Grbin.